Wittekerke: Stef wordt gered

Foto: VTM

Bart en Katrien komen net op tijd om samen met Max Stef uit de handen van Dirk te redden. Georges en Bob proberen met de moed der wanhoop om Stef te overtuigen om toe te geven dat hij de drugs in Barts auto heeft verstopt. Frieda maakt kennis met Naomi en achterhaalt ook de reden waarom Tante Jos haar naar Wittekerke heeft gelokt. Het gaat niet goed met Greet Ruytjens.

Wittekerke, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.