Wittekerke: Veerle heeft het moeilijk

ByLisa Paulussen

7 februari 2023 ,
Arnold Willems (Georges)

Patsy kan Marcel overhalen Joke in het café te laten optreden. Maar Marcel stelt zijn voorwaarden. Elsje zoekt aandacht en als ze die niet krijgt, loopt ze weg van huis. Ook Veerle heeft het moeilijk met het feit dat Ronnie alleen maar aan Simon kan denken. Ze leert een meisje kennen dat beweert haar te kunnen helpen. Veronique en Frank hebben hun eerste ruzie.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.