Wittekerke: Veerle krijgt het aan de stok

Foto: VTM

Georges ondervraagt Suzanne in de hoop iets meer te weten te komen over Sonja. Marcel bereidt zich voor op zijn grote reis. Hij is er niet gerust in dat hij het café aan Patsy en Katrien moet overlaten. Joke begrijpt niet waarom Wielemans niet mee wil op tournee. Veerle krijgt het opnieuw aan de stok met Ronnie en loopt weg van huis. Als ze wil inschepen om naar Engeland te vluchten, loopt ze Sonja tegen het lijf…

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.