Wittekerke: Veronique heeft geldproblemen

ByLisa Paulussen

2 februari 2023 ,
Foto: VTM

Simon wordt geopereerd. Frank assisteert bij de ingreep. Wielemans heeft zijn rolstoel niet meer nodig. Patsy gaat terug aan de slag bij Marcel. Veronique heeft financiële moeilijkheden en zoekt iemand om haar appartement mee te delen. Chris en Astrid genieten van hun wittebroodsweken. Georges en Magda sluiten eindelijk vrede.

‘Wittekerke’, deze middag om 14u10 op VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.