Woensdag is dessertdag in ‘Dagelijkse Kost’

Foto: VRT

Op woensdagmiddag een dessert maken samen met de kinderen, het is de favoriete bezigheid van heel wat Vlaamse gezinnen. En daar heeft ook Jeroen Meus aan gedacht. Hij maakt vandaag: “Polentataart met noordkrieken en amandel”

Een supermakkelijke taart met polenta en noordkrieken in de hoofdrol! Lekker smeuïg aan de binnenkant en goudbruin gebakken aan de buitenkant. Dit gebak is heerlijk met een bakje koffie of een kopje thee erbij.

‘Dagelijkse Kost’, woensdagavond om 18u15 op VRT

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.