Woensdag is SOS Piet XL terug

ByLisa Paulussen

16 november 2022 ,
Foto: VTM

Maar niet voor lang
Piet Huysentruyt, de man die zijn volk leerde koken, trekt opnieuw als ‘SOS Piet’ op pad om bekende en onbekende Vlamingen bij te staan met hun kleine of grote culinaire problemen. Piet Huysentruyt trekt de baan op om onbekende Vlamingen bij te staan met hun grote of kleine culinaire problemen. Hij brengt daarnaast ook een bezoekje aan de spraakmakendste hobbykoks uit 18 seizoenen ‘SOS Piet’ en ontdekt of ze nog weten ‘wat ze geleerd hebben die dag’. Piet schiet ook Andy Peelman te hulp. Hij leert hem eindelijk mayonaise te maken. Of doet een poging tot?

SOS Piet XL, woensdag om 20.35 uur op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.