Quantcast
Big Brother

Wordt Amy uit Vakantiehuis for Life de nieuwe Big Brother-bewoonster?

Sercan heeft nog maar net het Big Brother-huis verlaten of er staat al een nieuwe bewoonster klaar. Volgens geruchten in een Big Brother-Facebookgroep zou het gaan om de 27-jarige Amy Van Wingen uit Oostakker. Amy nam samen met haar papa Erwin vorige zomer deel aan het VTM-programma Vakantiehuis for Life, waarin ze een chalet in de Ardennen moesten verbouwen en renoveren.

Na het vertrek van Sercan zijn er op dit moment negen bewoners in het Big Brother-huis, maar daar komt snel verandering in. Vandaag was er op de livestream een slideshow met foto’s van alle bewoners te zien. Tussen de foto’s waren er letters te vinden die de naam of namen vormden van enkele nieuwe bewoners.

Oplettende kijkers vonden de naam van Amy. Volgens een Big Brother-Facebook zal de 27-jarige Amy Van Wingen, uit Vakantiehuis for Life, weldra in het Big Brother-huis verschijnen. Hoe en wanneer ze haar intrede maakt, wordt vervolgd!

Big Brother is 24/7 live te volgen op het nieuwe kanaal Play247 of elke werkdag om 19.35 uur op Play4. De liveshow is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op Play4, GoPlay en Play247.

Niks missen van Big Brother 2022? Word lid van onze Facebook-groep!

Lees ook: De tweede week van Big Brother is ‘Survival week’

Toon meer

Gerelateerde berichten