Wordt Jeroom ‘De Slimste Mens’?

Ella Leyers & Jeroom als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumElla Leyers & Jeroom als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS BelgiumElla Leyers & Jeroom als juryleden in De Slimste Mens ter Wereld - © SBS Belgium

Bij ons is Jeroom al verschillende seizoenen te zien als jurylid in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ op Play4. Maar nu heeft hij zijn plaats aan de jurydesk nog eens ingewisseld voor een kandidatenstoel in de Nederlandse versie ‘De Slimste Mens.’ Grote vraag is niet alleen of Jeroom het kan schoppen tot Slimste Mens bij onze noordeburen, maar ook of hij het beter doet dan zijn Vlaamse collega’s Erik Van Looy en Philippe Geubels. In het vorige seizoen zong Erik het zes afleveringen uit en schopte het zelfs tot de finaleweek, Geubels moest in 2022 echter al na amper één aflevering weer naar huis. Vanavond weten we meer!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.