Zal de fantasie van Michael waargemaakt worden in ‘Uit De Kleren’?

'Uit De Kleren' - © DPG Media'Uit De Kleren' - © DPG Media

Morgenavond brengt Noémi (21 uit Ronse) een intiem half uur door in bed met Michael (25 uit Kortenberg) in ‘Uit De Kleren’ bij VTM 2.

Michael heeft zich voor zijn eerste date volledig laten stylen: van zijn hemd tot de onderbroek. Maar wat het plaatje volledig zou doen kloppen? Een vrouw in uniform.

“Ik fantaseer daar wel eens over. Dat is altijd prachtig.”

Michael

Dat treft, want Noémi is studente verpleegkunde. Al zal Michael zijn ultieme fantasie nog niet voor meteen zijn, want eerst daten ze zonder kleren.

Mike (27 uit Halle) kruipt tussen de lakens op zijn eerste date met Romina (27 uit Genk), die op zoek is naar haar Jason Statham of Enrique Iglesias. En ook Sarah (25 uit Wildert) en Nick (22 uit Beringen) gaan letterlijk ‘Uit De Kleren’. Wie kiest er na een intiem half uur voor om samen langer in bed te blijven liggen? En wie gaat terug naar huis mét kleren?

‘Uit De Kleren’, dinsdag 2 maart 2021 om 21.55 uur bij VTM 2.

De afleveringen van ‘Uit De Kleren’ zijn te (her)bekijken op VTM GO via deze link.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.