Zangeres Noa Neal gaat door zware periode

ByMudoo

16 december 2023
Foto: Contentcuration.be

Zangeres Noa Neal, die landelijke bekendheid verkreeg door haar deelname aan de oorspronkelijke versie van de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’ in 2009, ging de afgelopen maanden door een bijzonder zware periode.

Niet alleen werd haar mama Lutgarde begin 2023 getroffen door een hersenbloeding die haar tot op heden in een coma houdt, ook haar relatie met verloofde en vroegere beste vriend Philippe strandde. Twee bijzonder zware opdoffers die ervoor zorgden dat de zangeres een soort van dubbele rouw doormaakte in de afgelopen maanden.

“Ik heb heel hard afgezien’, zegt Noa in een gesprek met Dag Allemaal. “Want uitgerekend de twee personen die het dichtst bij mij stonden, glipten van me weg. Overdag treurde ik om mijn verloren liefde en ’s nachts kwam mijn mama me bezoeken in mijn dromen. Nergens was nog rust. Nergens nog een lichtpunt”, blikt ze terug. Wij wensen haar alvast veel sterkte in deze moeilijke tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo