Zes BV’s leggen hun ziel bloot in nieuw seizoen van Alloo bij…

Alloo bij... Eddy Planckaert - © DPG MediaAlloo bij...: Eddy Planckaert - © DPG MediaAlloo bij..., Luk Alloo, Eddy Planckaert

In een nieuw seizoen van Alloo bij… gaat Luk Alloo vanaf donderdag 28 april op bezoek bij straffe bekende Vlamingen die een grote indruk hebben nagelaten op de televisiemaker.

Luk Alloo gunt de kijkers opnieuw een unieke blik in het leven van zes boeiende persoonlijkheden. Hij neemt hen mee op een nostalgische tocht doorheen hun verleden en rakelt zo hun meest persoonlijke verhalen op. In het bijzijn van de camera’s tonen in het nieuwe seizoen o.a. Eddy Planckaert, Karen Damen, Axel Daeseleire en Nora Gharib zich van hun meest kwetsbare kant.

“Als je interessante Vlamingen meeneemt naar allesbepalende locaties vol herinneringen zoals het ouderlijk huis, hun trouwzaal, de eerste woonst, een studentenkot, het podium waar ze voor de eerste keer op stonden, dan krijg je aparte en pakkende portretten. Van de 6 bekende Vlamingen zie je een totaal andere kant.”

Luk Alloo

Alloo bij…, vanaf donderdag 28 april 2022 om 21.45 uur bij VTM en ook op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.