Zo bereidde Sarah Puttemans zich voor op ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Foto: Play4

Niemand die gedacht had dat de populaire influencer én het lief van Viktor Verhulst, Sarah Puttemans, nog eens ooit haar opwachting zou maken voor de tv-camera’s. Maar dat gebeurt nu toch. Niet in de reallifesoap ‘De Verhulstjes’ over haar schoonfamilie, maar wel in de keuken van ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’, eveneens te zien op Play4.

In Story vertelt Sarah hoe ze zich op deze kookwedstrijd heeft voorbereid.

“Een maand voor de opnames heb ik thuis heel veel gekookt”, vertelt Sarah. “Tot groot jolijt van mijn ouders en Vik, ze moesten gewoon hun voetjes onder tafel steken en waren altijd tevreden over het eindresultaat. Vooral mijn chocolademousse viel heel erg in de smaak”, vervolgt ze. “Maar in ‘Celebrity MasterChef’ moet je je gerechten presenteren aan een jury, dat vond ik heel stresserend. Je wil niet afgaan als een gieter, maar ik was wel bereid dat risico te nemen”, besluit mevrouw Viktor Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.