Zo groot is de kinderwens van Emile uit ‘Blind Getrouwd’

ByLisa Paulussen

28 oktober 2023
Foto: VTM

Na een wat houterige start lijkt de liefde tussen kersvers echtpaar Emile en Emma toch stilaan open te bloeien in ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Al dreigde een eerste discussie onlangs wat roet in het even van die prille liefde te strooien.

Gelukkig wisten Emile en Emma elkaar na een goed gesprek opnieuw te vinden. Dus wie weet eindigt hun sprookje alsnog met “en ze leefden nog lang en gelukkig.” En als dat het geval is, zullen er op termijn vermoedelijk ook kindjes van komen. Aan Dag Allemaal laat Emile immer duidelijk verstaan dat hij zelf graag papa zou worden.

“Zeker wel”, reageert hij desgevraagd. “Mijn zus heeft twee kindjes en ik vind het hartverwarmend om hen bezig te zien. Ik hoef nog niet meteen zelf vader te worden, maar wel graag ten laatste tegen mijn vijfendertigste of zo. Twee kindjes lijkt me ideaal, maar drie mag ook”, besluit Emile.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.