Zo leerde Willy Sommers zijn vrouw kennen: “Eigenlijk dankzij Christoff”

Willy Sommers en Christoff in Het Rad - © SBS BelgiumWilly Sommers en Christoff in Het Rad - © SBS BelgiumWilly Sommers en Christoff in Het Rad - © SBS Belgium

Vanavond om 21.25 uur start op Play4 het derde seizoen van Het Rad.

Bekijk nu al een klein voorproefje uit de aflevering met letterzetters Willy Sommers en Christoff.

Het Rad, van maandag tot donderdag om 21.25 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.