Zo valt Viktor Verhulst nog extra in de smaak bij zijn vriendin Sarah Puttemans

Viktor Verhulst is hard aan het studeren, zodat hij zich binnen afzienbare tijd gediplomeerd helikopterpiloot mag noemen.

En wie ‘piloot’ zegt, zegt natuurlijk ook ‘uniform’. Reden genoeg voor Story om eens te polsen bij Viktor of man in uniform in de smaak valt bij zijn vriendin, influencer Sarah Puttemans. “Ze vindt het best aantrekkelijk, ja”, lacht Viktor.

“Haar reactie was toch anders dan die van ons vader. Hij begon spontaan te lachen. ’t Is een grappig gezicht ook, maar hij steunt me volledig, hoor. Binnenkort mag hij meevliegen, als hij dúrft tenminste”, grijnst Viktor. “Ik denk dat Sarah als eerste gaat instappen, zij is daar niet zo angstig in en vertrouwt me.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.