Zoveel contact heeft Wim Soutaer nog met vroegere ‘Idool’-collega’s

ByLisa Paulussen

19 december 2023 ,
Foto: Mudoo.be

In 2003 moest zanger Wim Soutaer in de finale van ‘Idool’ de duimen leggen voor Peter Evrard en Natalia. Al betekende het VTM-programma en de hit ‘Allemaal’ die eruit volgde wel zijn definitieve doorbraak als zanger. TV Familie vroeg zich af hoeveel contact Wim na twintig jaar nog heeft met zijn collega’s van weleer.

“Laat ik beginnen met te zeggen dat het leuk is om te constateren dat we alle drie nog steeds actief zijn in de muziekwereld”, zegt Wim. Doordat Peter rock- en metalmuziek maakt en meer in het alternatieve circuit zit, zie ik hem minder. De wegen van Natalia en mezelf kruisen elkaar vaker. Ze zingt af en toe als gast mee met mijn band The Soulbrothers en ik zag haar onlangs nog op Tomorrowland. Da’s altijd plezant en we komen zelden gespreksstof tekort”, aldus de zanger.

“Overigens loop ik ook Brahim, die in ‘Idool’ vierde eindigde en bij MNM presenteert, geregeld tegen het lijf bij de VRT. Dat we dezelfde droom koesterden en een vergelijkbaar parcours hebben afgelegd, schept zeker een band”, luidt Wims conclusie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.