Zware gezondheidsproblemen vellen Bart Herman

ByLisa Paulussen

22 december 2023
Foto: Contentcuration.be

Afgelopen oktober vierde Bart Herman nog de dertigste verjaardag van zijn klassieker ‘Ik ga dood aan jou’. Maar twee maanden na zijn jubileumconcert ligt de zanger in de lappenmand. Een feestelijk eindejaar zit er dan ook niet in voor Bart Herman en zijn vriendin Liesbeth.

De zanger staat immers een zware herstelperiode te wachten nadat hij recent een zware openhartoperatie onderging. Dat bevestigt zijn vriendin aan Dag Allemaal. “Bart heeft drie overbruggingen gekregen. De operatie is gelukkig geslaagd, maar hij staat voor een zware revalidatie. Door de vermoeidheid kan hij amper praten, vandaar dat ik even het woord neem. Hij moet eerst weer op krachten komen”, aldus Liesbeth.

Wij wensen Bart alvast een voorspoedig herstel toe en hopen dat 2024 hem alvast een betere gezondheid mag brengen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.