Quantcast
Muziek

30 topartiesten brengen 10 uur lang live muziek op Qmusic voor Rode Neuzendag

Naar aanleiding van de slotweek van Rode Neuzen Dag ontvangt Qmusic morgen 30 topartiesten voor een speciale uitzending: De Rode Neuzen Dag Playlist – 10 uur live muziek. Maarten & Dorothee geven om 8.00 uur het startschot en Vincent Fierens & Julie Van den Steen nemen om 10.00 uur het roer over.

Vanaf morgenochtend 8.00 uur krijgt Qmusic tien uur lang 30 topartiesten over de vloer in De Rode Neuzen Dag Playlist – 10 uur live muziek. Onder anderen ClouseauBart PeetersGers PardoelRegi en PaulineMilowDavina MichellePortlandCleymans & Van GeelHooverphonicBenson Boone en Helmut Lotti zullen live komen zingen voor Rode Neuzendag.

Qmusic dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe geven om 8.00 uur het officiële startschot voor de 10 uur live muziek. Nadien, van 12.00 tot 18.00 uur nemen Vincent Fierens en Julie Van den Steen de microfoon over. Regi & Pauline openen de marathonuitzending met het Rode Neuzen Dag-lied Lost Without You. 

We kijken er zó ongelooflijk naar uit om al die mooie acties en bijzondere verhalen die de revue passeerden in the picture te plaatsen. Dat de marathon van vrijdag met alle live muziek en interventies fantastisch mooi en emotioneel zal worden, staat nu al vast. Laten we met z’n allen nog even knallen, knallen, knallen en zodoende die 2,2 miljoen euro binnenhalen!”

Maarten & Dorothee en Vincent & Julie

Qmusic zette sinds zaterdag 20 november ook haar volledige playlist te koop. Luisteraars kunnen nog tot en met vrijdag 26 november 18.00 uur een verzoeknummer aanvragen via het sms-nummer 4666 voor €1 per bericht. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag. Daarnaast trokken Laura TesoroVincent Fierens en Julie Van den Steen en ambassadeur Birgit Van Mol door heel Vlaanderen met Rode Neuzen Dag on tour om de acties in de kijker te zetten en hierover live verslag uit te brengen.

De hele uitzending is live te volgen op Qmusic, qmusic.be. hln.be en in de Q-app. Daarnaast zal ook VTM en het Qmusic-tv-kanaal een deel van de uitzending uitzenden.

De Rode Neuzen Dag Playlist – 10 uur live, vrijdag 26 november 2021 op Qmusic, qmusic.be, hln.be, VTM, het Qmusic-tv-kanaal en de Q-app.

Lees ook: Artiesten van Liefde voor Muziek steken jongeren en hun leerkracht een hart onder de riem

Toon meer

Gerelateerde berichten