Quantcast
De Mol

Afvaller uit aflevering 7 van De Mol: “Ik durf na het bekijken van die aflevering niks meer met zekerheid te zeggen”

Vorige week keken 1.111.867 mensen naar de zesde aflevering van De Mol en daarmee was het opnieuw het best bekeken programma van zondagavond. Vlaanderen heeft overduidelijk zin in de zoektocht naar de saboteur op Play4. Vandaag – zondag 2 mei 2021 – was de laatste aflevering voor de grote finale en nu weten welke 3 finalisten er verder gaan, maar ook wie er op de valreep het spel moest verlaten.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers over aflevering 7 van De Mol.

Na het bekijken van aflevering 6 kunnen we nu met zekerheid één ding constateren: de 51-jarige docent marketing Philip is niet de mol. Philip was wekenlang één van de verdachtste kandidaten. Zijn vertrek was dan ook een schok voor de resterende deelnemers. Zij hadden namelijk alle 3 ingezet op Philip. Philip was nochtans 100% zeker over zijn mol. Gilles Van Bouwel heeft na iedere aflevering een interview heeft met de afvaller in De Mol-zone in de TV-Theek van Telenet. Philip zei tegen Gilles dat hij nu 80% zeker is wie de mol is, waarbij Gilles hem erop wees dat hij al iets voorzichtiger is in zijn uitspraken.

“Absoluut. Ik durf na het bekijken van die aflevering niks meer met zekerheid te zeggen.”

Philip, afvaller uit aflevering 7 van De Mol
Philip in De Mol – © SBS Belgium

Met het vertrek van Philip blijven er nog 3 finalisten over, waaronder 1 mol. Wie van de andere deelnemers wél de mol is, is een vraag die de finalisten zelf niet weten op dit moment. Wat wel vast staat: volgende week zondag weet kijkend Vlaanderen eindelijk wie dit jaar de mol is.

De Mol op het Spoor

Het razend spannende Play4-programma houdt ons de komende tijd weer in zijn ban. Heb jij theorieën, of heb je ergens een tip gezien? Deel hem dan zeker met ons op het gloednieuwe ‘De Mol op het Spoor’-forum, hét forum voor de fervenste mollenjagers uit Vlaanderen en Nederland. Zo kunnen we samen De Mol ontmaskeren.

De finale van De Mol, zondag 9 mei 2021 om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.be

Toon meer

Rune Meskens

Hoofdredacteur

Gerelateerde berichten