Ambassadeurs van De Warmste Week roepen op om te dansen op DWW Radio

Iedereen Danst tijdens de DWW - © VRTIedereen Danst tijdens de DWW - © VRTIedereen Danst tijdens de DWW - © VRT

Gloria Monserez, Stéphan Tanganagba en Kawtar Ehlalouch, ambassadeurs van De Warmste Week, roepen op om tijdens De Warmste Week elke dag mee te dansen met DWW Radio onder de noemer Iedereen Danst. Dat maakten ze deze morgen bekend op MNM en Studio Brussel.

Onder de noemer Iedereen Danst kan iedereen tijdens De Warmste Week elke ochtend om 10.00 uur meedansen op de radio. Gloria, Stéphan en Kawtar roepen iedereen op om al dansend een filmpje te maken en dat te delen op sociale media onder de #kunnenzijnwiejebent. Daarnaast kun je ook je filmpje te delen op www.dewarmsteweek.be met waar, wanneer en wie je gaat dansen en wie weet komen Gloria, Stéphan en Kawtar wel bij je langs.

“Tijdens De Warmste Week gaan wij de uitdaging aan om heel Vlaanderen aan het dansen krijgen. Om gewoon, al is het maar 10 minuten op een dag, even helemaal te kunnen doen waar je echt zin in hebt. Dus: partypeople: dansen maar!”

Gloria, Stéphan en Kawtar

“Door te dansen versterk je niet enkel je fysieke, maar ook je mentale gezondheid. Het is een ideale manier om alles even los te laten, je verbonden te voelen met anderen en een boost te geven aan je zelfvertrouwen. Alles samengenomen kan het je greep op het leven een stukje versterken.”

Dr. Edith Van Dyck

Iedereen Danst, van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 december 2021 elke ochtend live op DWW Radio, Eén, VRT NU en op de sociale media van De Warmste Week.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.