Aster Nzeyimana en Lize Feryn denken aan gezinsuitbreiding

Foto: Fonny Gijsels

Bijna zes jaar. Zolang vormen tv-presentator Aster Nzeyimana en actrice Lize Feryn inmiddels een koppel. En beiden vierden ze het voorbije jaar ook hun 30ste verjaardag. Een goed moment vindt Dag Allemaal om eens te polsen naar of er plannen zijn voor een volgende grote stap in hun relatie.

“Trouwen en kinderen krijgen?”, reageert Aster “We hebben uitgesproken dat we dat allebei graag willen. Het is gewoon nog een kwestie van timing, maar ik weet niet wat er eerst zal komen. We willen zeker kinderen, en we willen daar liever snel aan beginnen, nu we dertig zijn, dan nog lang te wachten. Veertig is al geen optie meer”, klinkt het

“Sooner rather than later, dus”, vervolgt hij. “We denken daar steeds meer en bewuster over na, omdat het heel gemakkelijk is om iets op de lange baan te schuiven”, aldus Aster.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.