James Cooke haalt herinneringen op aan overleden collega

ByMudoo

26 januari 2024
James Cooke in James De Musical - © SBS BelgiumJames Cooke in James De Musical - © SBS BelgiumJames Cooke in James De Musical - © SBS Belgium

In het derde seizoen van ‘James De Musical’ passeren weer heel wat BV’s de revue. Van Tom Waes over Maaike Cafmeyer tot Marc Coucke. Maar de opvallendste naam in het rijtje is misschien wel die van een hele groep centrale gasten, namelijk de cast van ‘F.C. De Kampioenen’.

Bij de opname met de Kampioenen bleek de zetel waarin de centrale gast normaal plaatsneemt dan ook een beetje krap om alle acteurs samen in beeld te krijgen. ‘Dat was een stoelendans soms”, herinnert James zich in Dag Allemaal. “Dat belooft trouwens ook een heel emotionele aflevering te worden. Ik wist immers dat de acteurs door corona nooit fatsoenlijk afscheid hebben kunnen nemen van wijlen Johny Voners, toch niet in groep, in die periode mochten hooguit dertig mensen samen een begrafenis bijwonen. Ze konden elkaar niet vastpakken, niet troosten”, legt hij uit.

“Dus we hebben nu gezocht naar een manier om hem een mooi eerbetoon te brengen”, aldus James. Ik heb Johny ook zelf goed gekend en dat was een crème van een mens”, benadrukt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo