Astrid Coppens, Bockie De Repper, Jennifer Heylen en Natalia gaan strijd aan in Bake Off Vlaanderen Kerst

Van links naar rechts: Jennifer Heylen, Bockie De Repper, Astrid Coppens en Natalia in Bake Off Vlaanderen Kerst 2021 - © SBS BelgiumVan links naar rechts: Jennifer Heylen, Bockie De Repper, Astrid Coppens en Natalia in Bake Off Vlaanderen Kerst 2021 - © SBS BelgiumVan links naar rechts: Jennifer Heylen, Bockie De Repper, Astrid Coppens en Natalia in Bake Off Vlaanderen Kerst 2021 - © SBS Belgium

Voor het derde jaar op rij nemen enkele BV’s het tegen elkaar op in de Kerstspecial van Bake Off Vlaanderen. Astrid Coppens, Bockie De Repper, Natalia en Jennifer Heylen halen hun beste bakkunsten boven, maar wie is de beste kerstbakker van 2021?

Op woensdag 22 december zendt Play4 de Kerstspecial van Bake Off Vlaanderen 2021 uit, waarin vier BV’s het tegen elkaar opnemen om beste kerstbakker te worden. De vier bekende Vlamingen hebben er alvast zin in.

Zo is Jennifer Heylen naar eigen zeggen competitief, maar wist ze niet dat ze zo hard zou strijden voor een taart. Bockie De Repper daarentegen ziet het minder rooskleurig in, want de enige link met bakken die hij heeft, is bakken bier.

Astrid Coppens is een echte zoetebek. Ze kijkt graag naar patisserie, maar laat het bakken liever aan professionals over. Tot slot is Natalia er helemaal klaar voor. Ze is gewoon om zich te focussen en wil enkel voor het beste gaan.

Wie wordt de beste kerstbakker van 2021 en volgt daarmee Jani Kazaltzis op?

Bake Off Vlaanderen Kerst, woensdag 22 december 2021 om 20.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.