Autosleutels van vrouw worden gestolen in ‘Op Interventie’

ByLisa Paulussen

16 februari 2021 ,
'Op Interventie' - © DPG Media'Op Interventie' - © DPG Media'Op Interventie' - © DPG Media

“Ik ben de pechvogel!” Met die woorden worden de Genkse inspecteurs Jef en Dominic ontvangen door een vrouw aan een tankstation in ‘Op Interventie’. Haar autosleutels werden gestolen aan de kassa.

“Een bagatel is dit niet, zeker niet als je huissleutel er ook aanhangt en de afstandsbediening van je poort”, vertelt Dominic. De inspecteurs besluiten om de camerabeelden van het tankstation te bekijken en komen zo de nummerplaat van de man op het spoor.

Ze nemen ook een verklaring af van het slachtoffer en die spreekt alvast klare taal: “Ik ben een ‘kloeke’ vrouw. Moest hij bij mij thuis binnenkomen, dan sla ik hem de kop in!”, vertelt de vrouw al lachend aan inspecteur Dominic.

Bekijk hier de preview uit de aflevering:

‘Op Interventie’, woensdag 17 februari 2021 om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.