Geen ontsnappen aan het coronavirus in ‘Bye Bye Belgium’

'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium

De drie koppels uit ‘Bye Bye Belgium’ werken hard om hun droom in het buitenland te realiseren maar niet alles loopt zoals gepland.

Na een moeilijk afscheid van haar schoonheidssalon in België keert Marianne definitief terug naar Spanje. Haar man André werkte al die tijd alleen aan zijn sterrenwacht op hun domein in Murcia en kan niet wachten tot ze terug is.

In het dorpje Les-Eyzies-De-Tayac nemen Jan en Ruud het overgenomen hotel le Cro-Magnon grondig onder handen. Ze testen de keuken van de concurrentie en krijgen schoonmaakhulp van de ouders van Ruud.

De plannen van het reiscafé van Lotte en Rachid in Marrakech moeten even wijken voor de geboorte van hun eerste kindje in België. 

Ruud en Jan hebben nog maar net hun hotel in Frankrijk gekocht en corona ligt al op de loer. Dus ook annuleringen komen binnen in de mailbox.

‘Bye Bye Belgium’, woensdag 17 februari 2021 om 21.25 uur op Play4 en Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.