Quantcast
Big Brother

Avond van de waarheid: wie moet Big Brother verlaten?

Deze week waren kandidaten Mike (29) en Matt (20) genomineerd, Matt had de meeste stemmen en Mike moest uiteindelijk het Big Brother-huis noodgedwongen verlaten.

Vanavond zagen we in een nieuwe liveshow van Big Brother hoe deelnemers Mike en Matt in spanning afwachtten wie van hun het huis moest verlaten. Hun nominatie was geen verrassing, aangezien enkel de mannen deze week konden genomineerd worden. Beide heren namen hun nominatie dan ook zeer sportief op. Deelnemer Mike moest uiteindelijk zijn koffers pakken. Na afscheid te nemen van de bewoners, werd hij opgehaald door presentatrice Geraldine Kemper om naar de livestudio te gaan.

Liefdesverklaring tussen Thomas & Jill

De verrassing van de avond was de aanwezigheid van oud-deelnemer Thomas (24) in de livestudio. Thomas woonde 57 dagen in het huis. Hij praatte over zijn Big Brother-ervaring en het gemis van kandidate Jill (22). Jill was niet op de hoogte dat Thomas in de liveshow aanwezig was en gaf toe dat ze verliefd is op hem. Thomas kreeg kleefhanden bij het horen van de liefdesverklaring. Benieuwd hoe het met hun afloopt buiten het Big Brother-huis.

Volgende week krijgen we te zien hoe de bewoners fake news voorgeschoteld krijgen en krijgt de kijker een grotere rol in het spel.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten