Terugblik op mooiste momenten in Da’s Liefde!

Jens Dendoncker en Lauren Versnick in Da's Liefde -©DPG MediaJens Dendoncker en Lauren Versnick in Da's Liefde -©DPG Media

In de laatste aflevering van Da’s Liefde!‘ blikt Jens Dendoncker terug op de mooiste en verrassendste verhalen uit de voorbije afleveringen. Jens vergeleek met behulp van enkele Vlamingen en BV’s de wetenschap van de liefde met de praktijk.

In deze compilatie wordt er onder andere teruggeblikt op welke oplossing Jens kon bieden aan de dagelijkse ergernissen tussen koppels. We krijgen te zien hoe ontbrekende passie opnieuw kan worden aangewakkerd en we leren dat het meer zeggen van ‘Ik zie je graag’ echt helpt binnen de relatie. Er wordt ook teruggekeken naar het experiment met Jens & Lauren en acteurskoppel Filip Peeters & An Miller. Zij testten of de liefde pijn echt verzacht.

De laatste aflevering van Da’s Liefde!, zaterdag 6 maart 2021 om 20.30 uur op VTM en op VTM GO.

De afleveringen van Da’s Liefde! zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.