Axel Daeseleire onthult nalatenschap van La Esterella in Erfgenaam Gezocht

Erfgenaam Gezocht - © DPG MediaErfgenaam Gezocht - © DPG MediaErfgenaam Gezocht - © DPG Media

Vorige week zagen 820.000 kijkers (live+uitgesteld) hoe Axel Daeseleire zich in Erfgenaam Gezocht op de zaak van Achilles Dehandschutter stortte, goed voor een marktaandeel van 32.3%.

Morgen reist Axel af naar Sicilië. Daar ontmoet hij Christopher Gwynn, de enige erfgenaam van La Esterella, die de hoogste individuele erfenis tot nu toe in het programma erft.

“We gingen elk jaar op vakantie naar Griekenland maar stopten altijd eerst in België om mijn tante op te pikken en mijn grootmoeder te bezoeken. Tijdens die tripjes ontmoette ik Esther een aantal keer. Ze was lief en warm.”

Christopher Gwynn

Axel komt te weten dat de erfenis werd afgewezen door Christophers moeder en tante. En net dat zorgt voor twijfel bij Christopher wanneer Axel onthult hoeveel de erfenis van La Esterella bedraagt. Eert hij de wens van zijn moeder en tante en weigert ook hij de erfenis of laat hij de warme herinneringen aan zijn groottante voorgaan?

Verder hervat Axel zijn zoektocht naar erfgenamen van Bertha Van Schaeren. Na een bezoek aan het woonzorgcentrum en de plaatselijke parochie, komt hij één van de erfgenamen op het spoor en ook die heeft apart nieuws voor Axel: “Ik vind het verrassend dat er nog een erfenis is want mijn familie heeft die destijds verworpen.”

Axel komt niet alleen te weten waarom de erfenis verworpen werd, hij leert ook welke nieuwe invulling de ‘verloren’ grafzerk van Bertha heeft gekregen…

Erfgenaam Gezocht, dinsdag 18 mei 2021 om 20.40 uur bij VTM.
De afleveringen van Erfgenaam Gezocht zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.