Quantcast
De Mol

De maskers vallen af in De Mol: de reserve mol maakt zich bekend

Het doek is officieel gevallen over De Mol 2021. Het had niet veel gescheeld of dit seizoen had er anders uitgezien, want gisteren maakten we kennis met de reserve mol. Hij werd gekozen uit de tien kandidaten die net naast de selectie vielen en werd ook voorbereid op alle opdrachten. Slechts één van de twee mollen kon mee op reis en het was Lennart die op het nippertje zijn rivaal buitenspel zette.

De Mol 2021 had nog een laatste plottwist voor ons en voor de kandidaten in petto, want naast de deelnemers was ook de reserve mol aanwezig op de reünie. De 25-jarige leerkracht geschiedenis Martijn Van Loo was de tweede uitgekozen mol voor dit seizoen. Als hij in de eerste proef in de auto geraakte, was het over and out voor Lennart Driesen. Lennart en Martijn werden beiden tot in de puntjes voorbereid op alle opdrachten en mochten ook reeds kennismaken met elkaar in het maisveld, waar ze elkaar recht in de ogen keken.

Zowel Lennart als Martijn waren vastberaden om hun plek als mol in te nemen, maar het was Lennart die aan het langste eind trok. In de derde linie was hij maar op één ding gefocust: zijn concurrent uitschakelen en dat lukte. Niet Martijn, maar Lennart werd de saboteur van de bende. Sindsdien kon de Kempenaar op zijn twee oren slapen en kon zijn rol als mol officieel beginnen.

Bekijk hieronder nog twee fragmenten van de confrontatie tussen Lennart en Martijn. Bovendien had de productie ook nog een plottwist voor de twee mollen in petto, want beiden zijn geboren op 31/03/1995.

Inschrijven voor De Mol 2022 kan nog tot maandag 7 juni om 12.00 uur op Goplay.be.

Lees ook: Dit zijn de verborgen tips uit De Mol 2021

Toon meer

Gerelateerde berichten