Babette (25) doet aan paaldansen in ‘Blijven Slapen’

ByLisa Paulussen

27 februari 2021 ,
'Blijven Slapen' -©DPG Media'Blijven Slapen' -©DPG Media

In een nieuwe aflevering van ‘Blijven Slapen’ zien we hoe vrijgezel Babette (25) paaldanst in de luxueus villa. Haar date Jony (27) kijkt er graag naar. Zorgt het paaldansen voor de extra vonk?

Afgelopen week zagen we al hoe de fervente voetbalsupporter Babette (25) uit Deinze & stijlmaker Jony (27) uit Denderleeuw hun intrede maakten in de luxueuze villa van ‘Blijven Slapen’. De twee hebben al meteen een gemeenschappelijke passie: paaldansen. Babette doet het als hobby en Jony kijkt er graag naar. In een nieuwe aflevering van ‘Blijven Slapen’ voert Babette haar privéshow op.

Bekijk hieronder de eerste beelden:

‘Match made in heaven’

Michiel (29) uit Berchem & Joachim (30) uit Aalter lijken een ‘match made in heaven’, maar wandelen ze ook samen de villa van ‘Blijven Slapen’ buiten? Of eisen de laatste momenten toch hun tol? En hoe verloopt de eerste slow date van 24 uur voor nieuwkomers Sofie (33) uit Sint-Niklaas) & Kenneth (34) uit Breendonk) en Zoë (21) uit Zutendaal) & Ruben (24) uit Affligem?

‘Blijven Slapen’ is elke zondag, maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien bij VTM 2 of op VTM GO.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.