Plottwist in ‘Big Brother’: kamp arm en rijk

ByLisa Paulussen

27 februari 2021 ,
'Big Brother' -©SBS Belgium'Big Brother' -©SBS Belgium

Na de exit van deelnemer Thomas (24) verdeelde ‘Big Brother’ het huis in twee kampen: arm en rijk. De mannen en vrouwen mogen voorlopig even geen contact meer hebben met elkaar.

“Jullie weten dat mijn experiment altijd onvoorspelbaar is. Deze week verandert alles”, zo sprak ‘Big Brother’ de bewoners toe na het afscheid van Thomas. Ook de wekelijkse huismeester, die de huisregels van de week bepaalt en immuun is voor de nominaties, valt weg. De bewoners moesten hun koffers inpakken en kregen een opdracht in de gameroom. Het beeld werd voor de kijkers van de livestream toen even zwart.

Arm en rijk

Na de opdracht werd het huis in twee delen opgedeeld. De vijf vrouwen wonnen en behoren hierdoor tot de rijke groep. Zij krijgen alle luxe van het huis: de jacuzzi, de sauna, de woon- en eetkamer, de keuken en de slaapkamer. De vier mannen moeten het met iets minder doen in het ‘arme’ gedeelte van het huis. Zij krijgen vanaf nu enkel toegang tot één slaapkamer, de voorraadkamer en de gameroom. Die laatste werd omgebouwd tot een woon- en eetkamer. Hun koelkast is enkel gevuld met basis ingrediënten. De vrouwen worden verwend met een diner uit een sterrenrestaurant.

Hoelang deze verdeling zal standhouden is nog niet gekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

‘Big Brother’, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.