Bake Off-kandidaat Halima: “Ik voel nog altijd de connectie met Algerije”

Bake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumBake Off Vlaanderen - © SBS BelgiumBake Off Vlaanderen - © SBS Belgium

Halima Touati is een Algerijnse dame met Belgische roots. Daarmee is ze de eerste moslima met hidjab in de Bake Off-baktent: “Het is wat onwennig want als ik thuis bak draag ik mijn sjaal niet.”

Bake Off Vlaanderen, woensdag 3 november 2021 om 20.35 uur op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.