Barbara Sarafian: “Ik vind dat geestig”

Foto: Play4

Bekende Vlamingen met een webshop, zo kennen we er allemaal wel een paar. Zeker toen artiesten tijdens corona hun inkomsten zagen wegvallen, rezen de BV-webshops als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe zit het vandaag met al die online marchandise? Is zo’n zijproject easy money voor hen? Of is hun webwinkelavontuur inmiddels een stille dood gestorven? Dag Allemaal zocht het uit.

Een webshop die alvast succes kende, is die van actrice Barbara Sarafian. Zo’n zeven jaar al gaan de FoKKoF-truien die ze samen met haar zoon Julian op de markt bracht als zoete broodjes over de virtuele toonbank.

En ook vandaag leveren de truien nog altijd “een leuk extra centje” op, aldus Barbara. “Ik geniet ook wel van het online winkeltje spelen. Inpakken, parfumpje spuiten, eigenhandig ‘with love’ op het kaartje schrijven… Ik vind dat geestig’, vertelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.