Feest ten huize Pfaff

ByLisa Paulussen

6 juli 2024
VTM

Feest bij De Pfaffs. Op vrijdag 28 juni vierden Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen Seth hun gouden bruiloft. 50 jaar samen lief en leed delen, het maakt vooral Jean-Marie, maar ook z’n steun en toeverlaat Carmen een beetje weemoedig.

“Die eerste jaren vliegen voorbij, er komen klein mannen, maar dan ben je ineens tien jaar ouder en komt er nog eens tien jaar bij en zijn de kinderen groot en komen er kleinkinderen, z”egt ze aan Dag Allemaal. “Het leven gaat zo snel.”

“Als ik onze trouwfoto’s terugzie, ontroert mij dat ook”, vult Jean-Marie aan. “Die koets en alles, dat heeft een grote impact op mij gehad. Ik was 20, Carmen 18, je weet niet wat je te wachten staat in het leven, maar je stapt samen in die koets en je begint samen aan die reis met de vrouw van je leven. Maar je moet onderweg wel tegen elkaar blijven babbelen. Die jaren samen met Carmen zijn zo mooi geweest, en nog. Maar je moet gezond blijven, hé, da’s toch het voornaamste”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.