‘B&B Zoekt Lief’-deelneemster kreeg koude douche

ByMudoo

11 juli 2024
Foto: VTM

Het nieuwe seizoen van ‘B&B Zoekt Lief’ startte al meteen met enkele pittige verhaallijnen. Het fragment waarin Jelmont, die in Portugal B&B Kairos Casa Grande uitbaat, Ingrid haar logeerplaats in de garage toont, is nu al een van de tv-momenten van het jaar. Al was het voor haarzelf toch vooral een koude douche

“Tja, een warm gevoel kreeg ik er niet van’, vertelt Ingrid een beetje aangedaan in Dag Allemaal. “Ik had hem kort ervoor al verteld dat ik toch wat dingen aan zijn B&B zou veranderen om de sfeer wat warmer en gezelliger te maken, zeker het voorste gedeelte. Maar toen ik dat zei, werd hij boos.”

“Ook toen ik suggereerde dat gasten een ontbijt wel fijn zouden vinden in een B&B, reageerde hij kortaf”, meent Ingrid. “‘Het is maar één B, alleen een bed, geen breakfast!’ Wat een onvriendelijke man. Het is zijn B&B en daarin doet hij natuurlijk wat hij wil, maar dat was toch een terechte opmerking van mij”, vindt ze. “De mensen moeten daar al zes minuten met de auto rijden voor ze ergens een winkel vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByMudoo