Bianca werd vrachtwagenchauffeur dankzij Lady Truckers

Bianca in Lady Truckers - © DPG MediaBianca in Lady Truckers - © DPG MediaBianca, Lady Truckers

In een nieuwe aflevering van Lady Truckers maakt “De Rookie” Bianca uit Ravels haar opwachting.

Als kind had ze de droom vrachtwagenchauffeur te worden, maar die schoof ze in de koelkast voor haar gezin van vier. Nu haar kinderen wat ouder zijn trok het programma Lady Truckers Bianca over de streep om haar meisjesdroom eindelijk waar te maken.

“Ik wil dit al 26 jaar lang, maar het is er nooit van gekomen. Nu is het moment daar. Door het programma Lady Truckers is het echt beginnen kriebelen. Zo van: ja, dat wil ik!”.

Bianca

Ze trok haar stoute schoenen aan en behaalde haar CE-rijbewijs. Al snel mocht ze achter het stuur van een tankwagen kruipen, waar ze inmiddels al 2 maanden als fiere lady trucker vertoeft.

Door een routineoperatie raakte Bianca 3 jaar geleden doof aan haar rechteroor, maar dat houdt haar niet tegen haar droomjob perfect uit te oefenen:

In de nieuwe aflevering van Lady Truckers krijgt Bianca een gloednieuwe truck van haar werkgever. Het wordt een emotioneel moment. Verder gaat Lady Truckers ook on the road met Linda, die net als Brenda geregeld op collega-vrachtwagenchauffeurs moet vloeken, Alexia, die voor een aartsmoeilijke parkeeropdracht staat, en Saidja, die een ‘oeps’-momentje beleeft wanneer ze een foutje maakt bij het lossen.

Lady Truckers, maandag 18 april 2022 om 21.50 uur bij VTM 2.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.