Quantcast
Big Brother

Big Brother: iedereen is genomineerd en dit zijn de laatste vier bewoners

Deze week moesten de bewoners niet meer zelf nomineren, maar maakten ze alle vijf kans om het huis te verlaten. De kijker kon stemmen op wie er absoluut in de finale moet staan. Julie (34) kreeg het minste aantal stemmen en moest het huis noodgedwongen vlak voor de finale week verlaten. Ze zijn nu nog met vier: Nederlanders Jill (22) en Michel (36) en Belgen Nick (31) en Liese (28), maar er is een plottwist. Naast Julie moet er nog een bewoner vlak voor de finale naar huis.

Elke week is anders in het Big Brother-huis. Niets is wat het lijkt en dat was ook zo het geval in de halve finale. Zo was er geen huismeester meer en moesten de bewoners elk een zelfgekozen huisregel opgeven. Daarnaast zagen we hoe de bewoners nog 5000 euro bij elkaar sprokkelden voor de gezamenlijke pot en vond er een schuimparty plaats.

Tijdens het telefonisch moment met hun geliefden achter glas vloeiden er meerdere tranen en vooral Michel (36) had het moeilijk om zijn maatje Julie (34) te verliezen. Dat moment is nu aangebroken, want Julie (34) moest net voor de finaleweek het huis verlaten. Ze blikt tevreden terug op haar avontuur en is blij dat ze terug bij haar gezin kan zijn.

Plottwist

Op het einde van de liveshow vond er ook nog een plottwist plaats: Niet vier, maar drie bewoners gaan naar de finaleweek. Er zal dus nóg iemand het huis voor de finale moeten verlaten. De bewoners werden zonet in de liveshow op de hoogte gebracht en waren duidelijk geschrokken van het nieuws.

Verdere details zullen nog door Big Brother worden bekendgemaakt. Ondertussen kan de kijker terug opnieuw stemmen op zijn favoriete bewoner. Wordt vervolgd.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4. De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april.

Toon meer

Gerelateerde berichten