Quantcast
Entertainment

1 jaar gratis: wie van de vier finalisten wint de hoofdprijs?

De finalisten van de populaire quiz 1 jaar gratis zijn bekend. Vier kandidaten strijden volgende week donderdag voor het netto jaarloon van de best verdienende kandidaat. Wie wint én nog belangrijker: om hoeveel geld gaat? Eén ding is zeker, de winnaar van dit seizoen van 1 jaar gratis volgt heftruckchauffeur Marianne uit Lokeren op. Zij won vorig jaar een netto jaarloon van maar liefst 70.000 euro.

Twaalf weken lang zagen we elke donderdagavond de strijd van zestien kandidaten om het netto jaarloon van de best verdienende kandidaat. Wie die kandidaat is, is niet bekendgemaakt, maar we weten wel zeker dat het opnieuw om een hallucinant bedrag zal gaan. De kandidaten hebben vriendschappen gesmeed, maar stuk voor stuk hopen ze om met het prijzengeld aan de haal te gaan. Wie trekt er volgende week donderdagavond aan het langste eind?

Ontdek hieronder de vier gelukkige finalisten:

Meike (47) – uit Brussel

Meike is een Nederlandse met Koreaanse roots. Ze woont en werkt al 27 jaar in Brussel en is een globetrotter die al heel wat van de wereld heeft gezien. Meike is communicatiemedewerker van het sectorfonds van de bouw en is daarnaast ook sportbegeleidster in body combat en spinning.

1 jaar gratis - © VRT
1 jaar gratis – © VRT

Robin (25) – uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen)

Robin noemt zichzelf graag de ‘Beyoncé van Lochristi’, maar sinds zijn verhuis naar Sint-Amandsberg klinkt dat wat minder. Als project consultant wordt hij uitgestuurd om bedrijven bij te staan. Hij houdt dan ook ontzettend veel van de variatie in zijn job.

1 jaar gratis - © VRT
1 jaar gratis – © VRT

Rose (35) – uit Mechelen (Antwerpen)

Rose is als Nederlandstalige opgegroeid in het Franstalige deel van België. Ze woonde enkele jaren met haar Amerikaanse vriend in Ghana, waar ook haar roots ligt, en woont nu al enkele jaren in Mechelen. Rose was de eerste zwangere kandidate van 1 jaar gratis en is nu reeds bevallen van haar derde kindje. Ze werkt als accountmanager voor Booking.com.

1 jaar gratis - © VRT
1 jaar gratis – © VRT

Bjorn (41) – uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant)

Bjorn is een Limburger die na zijn studies in Leuven is blijven wonen. Als compliance manager in een groot farmabedrijf zorgt hij ervoor dat alle ethische regels worden gevolgd. Hij is getrouwd en heeft drie kindjes, waarvan er twee geadopteerd zijn.

1 jaar gratis - © VRT
1 jaar gratis – © VRT

1 jaar gratis: de finale, donderdag 8 april 2021 om 20.40 uur op Eén.

Toon meer

Gerelateerde berichten