Quantcast
Big BrotherEntertainment

Big Brother: Michel is laatste huismeester en zit in halve finale

Nu de bewoners nog maar met zes zijn, is het tijd voor het laatste huismeesterschap. Michel (34) won de laatste proef en kan deze week dus niet genomineerd worden. Zo verzekerde hij zichzelf van een plaats in de halve finale.

Na de bekendmaking afgelopen donderdag dat er tijdens de eliminatie niemand het huis moest verlaten, konden de bewoners opnieuw genieten van een feestje. Uitslapen zat er echter niet in, want na het ontbijt sprak Big Brother de kandidaten toe: “Bewoners, de finale komt steeds dichterbij en vandaag bepalen jullie wie de allerlaatste huismeester wordt. Dit is misschien wel de belangrijkste overwinning tot nu toe. Want diegene die vandaag wint staat gegarandeerd in de halve finale.

Daarnaast voegde Big Brother ook nog toe dat het spel zal gespeeld worden op blote voeten. Na tien minuten werd het scherm zwart en werd de proef niet in beeld gebracht. Het werd al snel duidelijk dat Michel (34) de gelukkige winnaar was. De sportieve Nederlander is de laatste huismeester en staat dan ook met twee benen in de halve finale.

De dag nadien maakte hij zijn huisregels bekend. Er zal een sport of spel plaatsvinden en de winnaar krijgt een lekkere beloning, zoals een chocoladereep of een magnum. Het spel kan zowel in duo’s of alleen plaatsvinden. Daarnaast moet elke dag na het avondmaal, een gedeelte van het huis grondig worden schoongemaakt en wordt de lunch samen voorbereid en in de tuin genuttigd.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4. De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april.

Toon meer

Gerelateerde berichten