Quantcast
Big BrotherEntertainment

Big Brother: vier ex-bewoners in het huis en Thomas is de eerste

Big Brother heeft voor de laatste week nog heel wat verrassingen in petto. Vrijdag kregen de bewoners te horen dat er enkele ex-bewoners het huis zouden betreden en op het tv-scherm verschenen fragmenten van Thomas (24), Naomi (32), Patrick (59) en Matt (20). Thomas mocht vanochtend alvast de spits afbijten en ook Naomi vervoegde zonet het huis.

Afgelopen donderdag zagen we hoe Julie (34) het Big Brother-huis moest verlaten. De bewoners zijn nu nog maar met vier: Jill (22), Michel (36), Nick (31) en Liese (28). De dag na de exit van Julie (34) had Big Brother alweer een verrassing klaar voor de bewoners. “Ik blijf mijn bewoners verrassen. Binnenkort krijgen ze onverwachts bezoek. Want ik heb oud bewoners uitgenodigd in mijn huis“.

Vanochtend ontdekte Michel dat Thomas op een veldbedje in de tuin lag en Naomi (32) kwam te voorschijn na het feestnummer de Macarena. Komen Patrick (59) en Matt (20) ook nog op bezoek of krijgen we twee andere ex-bewoners te zien?

De bewoners hebben heel wat bij te praten. Ontdek de verdere ontwikkelingen van de dag en welke oud bewoners het huis nog vervoegen op de livestream.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4. De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april.

Toon meer

Gerelateerde berichten