Blind Gekocht: Liese en Iñigo willen ecologische en duurzame woning

Liese en Iñigo in Blind Gekocht - © SBS BelgiumLiese en Iñigo in Blind Gekocht - © SBS BelgiumLiese, Iñigo, Blind Gekocht

In Blind Gekocht dromen Liese (24) en Iñigo (29) van een volledig afgewerkte ecologische en duurzame woning, maar kunnen Bart en Béa die droom waarmaken?

Liese (24) en Iñigo (29) zijn een milieubewust koppel dat hun steentje wil bijdragen aan het milieu met een ecologische en duurzame woning in de Brugse rand. Hun wenslijst is echter niet min. Ze willen douchen met regenwater en een duurzame isolatie met als kers op de taart een finoven. Een speciale oven die dient als milieuvriendelijke verwarming. Het koppel legt een budget neer van 330.000 euro neer, maar is het haalbaar voor deze prijs? Bart en Béa zijn er alvast niet gerust in…

“Het zijn allemaal technieken die impact gaan hebben op het totaalbudget en dus een impact op de aankoopwaarde van de woning.”

Béa Vandendael

Naast de kennismaking met Liese en Iñigo krijgen we de afgewerkte woning van Céline en Florian in Kessel-Lo te zien. Heeft interieurexpert Bart aan al hun wensen kunnen voldoen? Tot slot mogen dierenvrienden Jonas en Barteld voor het eerst een kijkje gaan nemen in het pand dat Béa voor hun gekocht heeft. Ze wilden eerst een tuin met een oppervlakte van 4000m2 voor al hun dieren, maar omdat dat niet haalbaar was met hun budget, moeten ze tevreden zijn met de helft, 2000m2.

“De stress van een huis te vinden, is al van onze schouders gevallen. Nu is het stress voor wat en hoe. En hoe groot gaat de grond zijn.”

Barteld

Blind Gekocht, donderdag 27 april 2022 om 20.40 uur op Play4 en op Goplay.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.