De Bachelor: Wie krijgt de allerlaatste roos van Fabrizio

Fabrizio in De Bachelor met Madieke en Margaux - © SBS BelgiumFabrizio in De Bachelor met Madieke en Margaux - © SBS BelgiumFabrizio, Madieke en Margaux, De Bachelor

De Bachelor loopt op zijn einde. Aan wie geeft Fabrizio zijn allerlaatste roos en slaagt ze erin om zijn hart te veroveren?

Het wordt spannend in De Bachelor met nog twee vrouwen in de running voor de allerlaatste roos én het hart van Fabrizio Tzinaridis. Wie krijgt de laatste roos, Madieke of Margaux en ontstaat er nadien ook een relatie?

Het tweede seizoen van De Bachelor is volledig te (her) bekijken op Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.