‘Blind Getrouwd’-expert Sarah Hertens geeft advies aan potentiële kandidaten

Foto: VTM

Voor de achtste keer al treedt psychologe Sarah Hertens aan als expert in het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Zeven seizoenen leverden intussen ook zeven blinde huwelijken op die tot op heden stand houden.

Mocht ook het achtste seizoen zowel qua kijkcijfers als qua liefde scoren, dan volgt er waarschijnlijk nog wel een negende seizoen.

In Humo geeft Sarah potentiële kandidaten alvast wat advies.

“Je mag niet uitgaan van een coup de foudre op je huwelijksdag. Je moet het potentieel zien en langzaam opbouwen”, zegt Sarah. “Ik zie de koppels die nog samen zijn ook nog steeds, omdat ze nog altijd investeren in hun relatie”, gaat de psychologe verder. “Maar de deelnemers die niet meer samen zijn, hebben daarom niet gefaald. Als je heel dat proces hebt doorgemaakt, ben je sowieso geslaagd. Liefde is geen exacte wetenschap, er is altijd een deeltje dat je niet in de hand hebt”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.