Lisa: Katja doet een vreselijke ontdekking

ByLisa Paulussen

11 september 2023 , ,
Lisa; aflevering 120, op vrijdag 10 september 2021 bij VTM. Op de foto: Anouck Luyten (Katja)

Suzanne neemt Lisa in vertrouwen. Lisa is zwaar onder de indruk. Vic en Katja doen een vreselijke ontdekking. Wat moeten ze nu doen? Katja wil dat Vic nu niet opgeeft. Ook Valerie doet een belangrijke ontdekking: het onderzoek komt in een versnelling. Elke heeft groot nieuws voor Gijs. Die is danig van zijn sokken geblazen

Lisa, deze avond om 18u30 bij VTM

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.