‘Blind Getrouwd’-oerkoppel Nuria en Stijn beleefden huwelijkscrisis

ByLisa Paulussen

19 november 2023
Foto: DPG Media

Dat liefde een werkwoord is, weten Nuria en Stijn, het oerkoppel uit het allereerste van ‘Blind Getrouwd’ maar al te goed. Al acht jaar zijn de twee gelukkig samen, maar vorig jaar ging hun relatie door een bijzonder moeilijke periode. Dat vertellen ze in een dubbelgesprek met Story.“Stijn en ik hadden voortdurend ruzies en discussies over de kleinste dagdagelijkse dingen”, zegt Nuria. “Plots ergerden we ons ontzettend aan elkaar. We konden niets meer goed doen in elkanders ogen. Heel heftig allemaal”, klinkt het.

Volgens Stijn lag dat aan de gevreesde ‘seven year itch’, een dip na zeven jaar huwelijk. “We zijn (blind) getrouwd, leerden elkaar nadien pas echt kennen, verbouwden een huis, kregen twee kinderen, veranderden van job”, klinkt het. “Telkens hadden Nuria en ik een nieuwe uitdaging. Maar dan begint het leven in een soort van routine te komen en heb je ook veel tijd om na te denken over je relatie. Waar zitten we nu? Hebben we alles bereikt? Wat is het volgende? Vooral Nuria had het daar moeilijk mee, ze moet voortdurend geprikkeld worden, terwijl ik eens kan genieten van gewoon een dag thuis zijn”, legt hij uit.

“En dat gaf spanningen en frustraties tussen ons. Soms zaten we als twee boze bevers tegenover elkaar. Eén keer was het zelfs zo erg dat we apart zijn gaan slapen.” Maar dankzij een goede communicatie en een klein beetje hulp van een relatietherapeut wist het koppel, dat samen twee zoontjes heeft, gelukkig weer alle plooien glad te strijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.