Boer Martijn: “Ik weet niet of ze het gaan kunnen”

Foto: VTM

Wat boerin Sanne ook leek te doen of te beslissen in ‘Boer Zkt Vrouw’, het was precies nooit goed voor de kijkers. Keer op keer regende het aan kritiek op sociale media en was Sanne elke keer de slechterik in het hele verhaal.

“Als Sanne wél één van de mannen mee op reis had genomen en ze had niemand gekozen, had ze waarschijnlijk ook commentaar gekregen”, begint boer Martijn in Dag Allemaal.

En daar kan Sanne het alleen maar eens mee zijn. Wat ze ook deed, er zou altijd commentaar geweest zijn.

“Ik blijf het gek vinden dat mensen op sociale media zulke reacties posten. Ze kennen ons niet. Ik nodig iedereen die zo’n hatelijke reactie heeft geplaatst uit om Sanne eens twee dagen te volgen. Ik weet niet of ze het gaan kunnen. Het is makkelijk om vanachter een schermpje te reageren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.