Quantcast
Varia

‘Boer zkt vrouw’- koppel Bart & Céline gaan trouwen

Afgelopen najaar keek heel Vlaanderen toe hoe de vonk tussen varkensboer Bart Beyaert (29) en Céline Dewitte (29) in het elfde seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ al snel oversloeg. Bart heeft zijn Céline nu ook ten huwelijk gevraagd.

Naast Céline deden ook deelneemsters Lotte en Dagmar een poging om het hart van boer Bart veroveren, maar ze voelden aan dat er al van in het begin liefde tussen de twee in de lucht hing. Ze kregen geen ongelijk, want enkele maanden na de opnames van ‘Boer zkt vrouw: Home Sweet Home’ ging het koppel samenwonen op de boerderij van Bart in het West-Vlaamse Wortegem-Petegem. Sinds kort zijn ze dus ook verloofd!

“Ik heb het altijd moeilijk gevonden om mijn gevoelens te uiten. Met Céline hoeft dat niet. We voelen elkaar perfect aan zonder woorden. Ook in het huishouden en op de boerderij loopt alles gesmeerd samen. Céline is de vrouw met wie ik heel mijn leven samen wil zijn.”

Bart Beyaert

“Bart heeft me geëmotioneerd met het aanzoek, eentje dat perfect bij ons als koppel past. Ik zou me een ander leven niet meer kunnen voorstellen en dus moest hij het ook niet met veel woorden vragen. Bart verrast me dagelijks en dit aanzoek is nog een extra verrassing.”

Céline Dewitte

Het huwelijk van de twee tortelduiven staat gepland voor 2022.

Toon meer

Gerelateerde berichten