Ruud en Jan krijgen sleutel van hun hotel in ‘Bye Bye Belgium’

'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium'Bye Bye Belgium' - © SBS Belgium

De drie koppels van ‘Bye Bye Belgium’ hebben België verlaten en komen toe op de plek in het buitenland waar ze hun droom willen realiseren.  

Lotte en Rachid starten in Marrakech met de sloopwerken van een oud pand dat ze willen verbouwen tot reiscafé met dakterras, maar met tegelijkertijd een baby op komst blijkt dit niet zo eenvoudig. 

André en Marianne kregen eindelijk de sleutel van hun Spaanse villa met zwembad, bij aankomst blijkt dat de vorige eigenaar hun droomhuis niet zo netjes achterliet. 

En Jan en Ruud kunnen plots sneller dan gedacht de akte van hun hotel in Frankrijk gaan ondertekenen. Halsoverkop verlaten ze Antwerpen en krijgen ze de sleutel van hun hotel met 15 kamers waar ze ook zelf in gaan wonen. Ze willen het hotel binnen drie weken openen maar er is plots meer werk dan gedacht.

‘Bye Bye Belgium’, woensdag 10 februari 2021 om 21.25 uur op Play4 en Goplay.be.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.