Quantcast
Voorjaar 2021

Camping Coppens – Op weg naar Zweden: vanaf 5 april op VTM

Een half jaar geleden verliet Staf Coppens samen met zijn gezin België om een camping te beginnen in Zweden. Het verhaal van Staf en zijn gezin is vanaf 5 april te volgen op VTM. Met een camera in de hand neemt hij de kijker mee in hun mooiste, maar ook hun moeilijkste momenten van de voorbije maanden in Zweden.

Staf Coppens had een boodschap voor zijn broer en goede vriend Mathias. Samen met zijn vrouw Monique en kinderen Beau en Nora zou Staf alles achterlaten om naar Zweden te verhuizen en daar een camping te openen in de prachtige natuur. Een droom die Staf en Monique al jaren koesteren en die door het voorbije coronajaar in een stroomversnelling kwam. Een groot avontuur, maar tussen droom en werkelijkheid liggen heel wat obstakels.

“Het voorbije jaar is een onvergetelijke rit geweest, met niet alleen mooie momenten, maar ook onverwachte tegenslagen en hobbels op de weg. We hebben ook nog een lange weg te gaan, met het vooruitzicht van onze eerste campingzomer. Maar wat zeker is, is dat we als gezin veel hechter geworden zijn.”

Staf Coppens

Sinds hun verhuis naar Zweden in het najaar van 2020 probeerden Staf, Monique, Beau en Nora niet alleen een eigen camping op te starten, maar ook een volledig nieuw leven in Zweden. Van misgelopen campingvergunningen en eerste schooldagen in het Zweeds, tot schaatsen op het ijs bij -10°C en het spotten van elanden in hun achtertuin. Elke dag was een nieuwe uitdaging voor het gezin.

Camping Coppens – Op Weg naar Zweden: vanaf maandag 5 april 2021 om 20.40 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde berichten