Quantcast
Big Brother

Big Brother: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in witte kamer

Nadat Michel (36) de laatste huismeester is geworden, kreeg zijn maatje Julie (34) een geheime opdracht. Samen met Jill (22) werd ze achtentwintig uur lang afgezonderd in een volledig witte kamer.

Julie, het is tijd. Neem afscheid”, zo sprak Big Brother Julie toe om geheel onverwachts haar koffers te pakken. In de gameroom stond een witte tablet waarop ze meer informatie te zien kreeg. Als plottwist mocht de kijker vorige week beslissen met Julie haar geheime opdracht moest uitvoeren. Verrassend genoeg viel de keuze niet voor beste vriend Michel (36), maar voor de tweeëntwintig jarige Jill. De twee bewoners moesten in achtentwintig uur tijd zoveel mogelijk kilometers fietsen op een hometrainer om zo geld in te zamelen voor de gezamenlijke pot. Per kilometer die ze aflegden kwam er dertig euro bij.

Volledig afgezonderd in een kamer die wit was, zelfs de pot choco en andere voorwerpen, moesten ze hun grenzen verleggen om minstens 9.000 euro bij elkaar te krijgen. Beide vrouwen waren dan ook mentaal uitgeput en vonden het de zwaarste opdracht tot nu toe. Pittig detail: in de witte kamer stond een tv-scherm waarop ze de andere bewoners konden zien en horen. Met het mooie weer mochten ze buiten sporten en eten, terwijl Julie en Jill afwisselden op de hometrainer. De beelden van hoe de andere bewoners genoten in de jacuzzi kwamen dan ook hard aan.

Ondertussen mochten Julie en Jill opnieuw de groep vervoegen en wordt er in spanning afgewacht op de nominaties van deze week.

Big Brother, elke weekavond om 22.40 uur op Play4 of 24/7 op goplay.be.
De liveshow vindt elke donderdag plaats om 21.30 uur op Play4. De finale zal te zien zijn op donderdag 8 april.

Toon meer

Gerelateerde berichten